PIHASUUNNITTELU

 

ELIITTIPIHAT TARJOAA LAADUKKAAN JA MONIPUOLISEN PIHASUUNNITTELUN TARPEISIISI SOPIVASTI

 

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

KAUNIS JA TOIMIVA PIHA ON ONNISTUNEEN PIHASUUNNITTELUN TULOS

 

Onnistunut piha on kaunis, mutta se myös palvelee pihan käyttäjää toivotulla tavalla. Eliittipihat huolehtii siitä, että uusi pihasi vastaa sekä toiveitasi että tarpeitasi. Suunnittelijamme huomioi pihan aktiiviset käyttäjät ottaen tarvittaessa huomioon myös lähi vuosien muuttuvat tekijät, kuten lapset ja lemmikkieläimet. Suunnittelemme pihan, joka palvelee käyttäjäänsä sellaisenaan vuodesta toiseen tai joka muuntautuu tarpeen vaatiessa helposti uudenlaiseksi kokonaisuudeksi. Palvelemme asiakkaitamme alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää ja koko Uusimaa.

 

Tarjoamme pihasuunnittelua sekä jo olemassa oleviin pihoihin että uudiskohteisiin. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä kuin yrityksiäkin.

 

PIHASUUNNITTELUN TILAAMINEN ELIITTIPIHOILTA

 

Pihasuunnittelun tilaaminen Eliittipihoilta on helppoa ja vaivatonta, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Pihasuunnittelusta annamme aina kirjallisen kohdekohtaisen tarjouksen.

 

Toteutamme myös pihasuunnitelmat, lue lisää piharakentamisesta täällä >>

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

Eliittipihat on monipuolinen, luotettava ja kustannustehokas valinta – huolehdimme pihasi kuntoon Avaimet Käteen -periaatteella aina aikataulussa ja sopimuksen mukaisesti.

 

Muista myös:

ELIITTIPIHAT OY

Karpalonkierto 19

05810 HYVINKÄÄ

 

info@eliittipihat.fi

 

Timo Suominen, puh. 0400-907377