PAREMPIA PIHOJA JOKAISELLE

PIHASUUNNITTELU – KAUNIS JA TOIMIVA PIHA ON ONNISTUNEEN PIHASUUNNITTELUN TULOS

Onnistunut piha on kaunis, mutta se myös palvelee pihan käyttäjää toivotulla tavalla. Eliittipihat huolehtii siitä, että uusi pihasi vastaa sekä toiveitasi että tarpeitasi. Suunnittelijamme huomioi pihan aktiiviset käyttäjät ottaen tarvittaessa huomioon myös lähi vuosien muuttuvat tekijät, kuten lapset ja lemmikkieläimet. Suunnittelemme pihan, joka palvelee käyttäjäänsä sellaisenaan vuodesta toiseen tai joka muuntautuu tarpeen vaatiessa helposti uudenlaiseksi kokonaisuudeksi.

Tarjoamme pihasuunnittelua asiakkaillemme alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Riihimäki, Lahti, Hämeenlinna ja koko Etelä-Suomi. Tarjoamme pihasuunnittelua sekä jo olemassa oleviin pihoihin että uudiskohteisiin. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä kuin yrityksiäkin.

PIHASUUNNITTELUN TILAAMINEN ELIITTIPIHOILTA

Eliittipihat on monipuolinen, luotettava ja kustannustehokas valinta – huolehdimme pihasi kuntoon Avaimet Käteen -periaatteella aina aikataulussa ja sopimuksen mukaisesti.

Pihasuunnittelun tilaaminen Eliittipihoilta on helppoa ja vaivatonta, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Annamme pihasuunnittelusta aina kirjallisen kohdekohtaisen tarjouksen.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

TUTUSTU PALVELUIHIMME:

LAADUKAS JA AMMATTITAITOINEN PIHASUUNNITTELU HELSINGIN, ESPOON, VANTAAN JA ETELÄ-SUOMEN ALUEELLA

Eliittipihat Oy tarjoaa laadukasta pihasuunnittelua alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Riihimäki, Hämeenlinna, Lahti, Mäntsälä, Orimattila, Askola, Järvenpää, Tuusula, Turenki ja lähialueet.